Fotograf
Vejen

Fotograf i Vejen

Hvis du leder efter en kompetent fotograf i Vejen, så læs med her. Jeg skiller mig ud, da foto og video er en fritidsbeskæftigelse, og altså ikke et fast arbejde. Derfor går jeg til alle opgaver med stor energi og passion. Jeg sørger altid for at møde velforberedt op, om det er i mit hjemmestudie i Vejen, en udendørs lokation, eller hjemme hos kunden nær Vejen.
Det er ikke altid nemt at sætte ord på det billeder man ønsker at få taget. Derfor opfordre jeg altid kunden til at sende eksempler på en stil de ønsker. Så har vi nemlig noget at tage udgangspunkt i. Jeg vejleder selvfølgelig altid, så vi i fællesskab får taget nogle fantastiske billeder.

Portrætter er en meget personlig ting. Man blotter sig på en måde. Derfor er det vigtigt at føle sig tryk, når man får taget sit portræt. Derfor tilbyder jeg også at komme ud til kunder i Vejen eller tæt på Vejen, så de kan være i trykke rammer.

Jeg foretrækker helt klart det naturlige. Derfor stræber jeg også efter at tage mange af mine portrætter i naturen – fx. i en flot skov, i en mark, eller et helt tredje sted. Det kan, efter min mening, hurtigt blive meget stift i et studio, specielt hvis man skal have børn med.

Familiefoto-session kan både foregå i mit studio i Vejen, i jeres hjem eller ude i det fri på en ekstern lokation. Det vigtigste er at i føler jer tilpas. Jeg foretrækker altid naturlige billeder, som ikke er opstillet for meget. Billeder af familien der leger i skoven, eller hygger hjemme i stuen giver en helt speciel stemning.
Bor du i Vejen eller omegn, kan jeg nemt medbringe mit mobile studie hjem til jer, så i og børnene er i trygge rammer der hjemme.

Arrangement / Bryllupsfoto Vejen

At have en fotograf til at dække en af jeres store dage, kræver at i har fuld tiltro til fotografen, og at i finder en fotograf, som gør at i kan slappe af, og nyde hele dagen. Jeg er ikke den mest erfarne fotografer, men jeg går til et hvert arrangement med stor passion og forberedelse. Jeg kører altså ikke “bare på rutinen”. Det er mit job at tage naturlige, stemningsfyldte billeder, uden at man lægger mærke til, at jeg er til stede.

Da jeg har boet i Vejen hele mit liv, er jeg også kendt i området. Derfor kan vi nemt, i fællesskab, finde gode lokationer til bryllupsfoto eller lignende

Erhvervsfoto Vejen

Har du virksomhed i Vejen eller tæt ved Vejen, og gerne vil vise jeres flotte virksomhed frem på jeres hjemmeside, sociale medier eller i en brochure, så skal det gøres på den rigtige måde. Sammen bliver vi enige om, hvad i gerne vil signalere til jeres kunder, og så tager vi nogle billeder af jeres virksomhed og medarbejdere, så i fremstår helt rigtigt.
Jeg er til daglig webudvikler, og forstår derfor hvilket billede og videomateriale der skal til, for at få din virksomhed ud over kanten på web og sociale medier.

Fotograf fra Vejen

Fotograf fra Vejen der fotografere børn, babyer, familier, brylluper, portrætter og erhvervsbilleder.
Hos Dennis Falkner Foto får i en fotograf som har fokus på at skabe naturlige billeder, som fanger stemningen, samtidig med at vi har det sjovt.