Fotograf
Kolding

Fotograf nær Kolding

Står du og mangler en fotograf i Kolding, så kan jdet være vi er et match. Foto og video er en fritidsbeskæftigelse og en stor interesse for mig og jeg. Det er altså ikke et fuldtidsarbejde, hvilket jeg syntes er en fordel. Jeg kører nemlig “ikke bare på rutinen” og møder altid velforberedt op. Uanset om det er på en lokation i Kolding, hjemme i mit studie som ligger tæt ved Kolding eller hjemme hos dig.

Det kan være svært at forklare hvilke type billeder man ønsker at få taget. Derfor opfordre jeg til at mine kunder kommer med eksempler, som vi kan tage udgangspunkt i. Jeg vil selvfølgelig altid gerne vejlede og komme med eksempler, så vi får nogle flotte billeder. 

Det er meget personligt at få taget sit portræt. Mange føler, at de blotter sig. Derfor skal man føle sig tryk, sammen med sin fotograf.
Jeg tilbyder derfor at komme hjem til kunder i Kolding eller tæt på Kolding, så de kan være i hjemmets trykke rammer.

Jeg stræber efter at tage mange af mine portrætter i naturen. Selvfølgelig de portrætter, som det passer til. Jeg kan godt lide det naturlige, så om det er i en skov, på en strand eller et helt tredje sted.

En foto session kan foregå hjemme ved jer, ude i det fri omkring Kolding, eller i mit studie ca. 25km fra Kolding.
Jeg syntes altid natur billeder er flottest. Generelt billeder som ikke er opstillet alt for meget. Mit mål er at fange en stemning. Børn der leger i skoven, eller familien der hygger hjemme i stuen.
Hvis du bor i Kolding eller omegn, er der mulighed for at jeg kan tage mit mobile studie med hjem til dig. Nogle gange er det rart at være i trygge rammer.

Gravid og babyfoto Kolding

Børn er det største man kan opleve. Tiden går hurtigt, og derfor er det godt at have noget at se tilbage på. Selv er jeg far til 3 og ved hvor hurtigt tiden går. Lige pludselig er de store!
Det er en mulighed, at jeg følger dig gennem din graviditet, hvor jeg løbende tager billeder.
Vi afslutter selvfølgelig forløbet med at tage billeder af den lille ny. På den måde kan du få en række ens billeder, som du altid kan mindes.

Arrangement / Bryllupsfoto Kolding

Hvis man skal have en fotograf med til et arrangement, kræver det at man har tiltro til fotografen. Det er vigtigt at finde en fotograf, i hvis selvskab i kan slappe af.
Det er ikke arrangementer jeg har størst erfaring, men jeg møder op til et hvert arrangement med stor passion og grundig forberedelse.
Jeg tager naturlige, stemningsfuldte billeder, uden i mærker at jeg er til stede.

Da jeg har boet i Kolding og omegn hele mit liv, kender jeg også til området. Så vi kan nemt, i fællesskab, finde lokationer til jeres billeder.

Erhvervsfoto Kolding

Er din virksomhed i Kolding eller tæt på Kolding og mangler i billeder til jeres online platforme såsom hjemmeside, facebook, instagram mm. Eller mangler i billeder til jeres brochure eller andet trykt materiale? Så er det vigtigt at det bliver gjort på den helt rigtige måde.
I fællesskab bliver vi enige om hvilke signaler i gerne vil sende til jeres kunder, og derefter får vi taget billeder af jeres ansatte, virksomhedens lokaler eller lignende. Det er vigtigt at fremstå helt rigtigt.
Til daglig er jeg webudvikler, og forstår derfor hvilket billede og video materiale der kræves, for at få jer på rette vej online.

Fotograf tæt ved Kolding

Fotograf nær Kolding som fotografere børn, familie, brylluper, erhvervsbilleder og portrætter.
Hos Dennis Falkner Foto får du en fotograf hvis fokus er at skabe naturlige billeder, mens vi har det sjovt.